Thursday, June 3, 2010

Persiapan kahwin minggu ini...

Hari ni 3 Jun 2010...tak lama lagi je aku akan bergelar isteri orang. Mula la sibuk lepas2 ni nak siapkan itu ini. Aku pula makin lama makin malas nak keluar rumah. Huhuhu....Ni aku dah siapkan 100 bunga telur. Ada lagi half way...on the way. Kalau orang dok sibuk2 kata aku susah2 diri buat sendiri...lantak pi la...aku tak suka yang dijual kat kedai, tak memenuhi selera. Makanya aku sanggup la buat sendiri.

cantik ke tidak?? hehehe......bleh tahan cantik kot...kwang2.......


Ngah sibuk dok buat bunga....mai pulak geng lanun ni...ahaks....ajak kami pi jom heboh...layan....dan ntah macam mana la aku leh terjebak minta tandatangan artis ni. pakai redah ja la....memang tak ketahuan sungguh!¬


My cousin - anak tiga dah ni.....cool...maintain....


hensem lak mamat depan aku ni....


nak jugak paste muka aku ni....

cuba ampa teka kumpulan apa ni?? aku pun tak reti nak sebut la...hihihihi!¬

2 comments:

Mesintaip: said...

Wah, tahniah Intan. Akhirnya sampei juak ajat kitak....

intan_has said...

terima kasih ya....jodoh ketentuan tuhan...